Beskyttelse av personopplysninger

Når du bruker Weboppskrifter.com innsamler vi (og tredjepart) forskjellige opplysninger om deg og din bruk av hjemmesiden.

Weboppskrifter.com og/eller tredjepart anvender cookies og/eller web beacons til innsamling av disse opplysninger. Dessuten registreres de opplysninger du inntaster på sitet (f.eks. søkeord, IP-adresse, e-mail adresse, navn, postnummer, kjønn og alder).

Du kan til enhver tid be Weboppskrifter.com om å slette de opplysninger vi har angående deg. Du kan dessuten også til enhver tid slette de cookies som er satt inn i din browser som følge av bruk av Weboppskrifter.com.

Vi beskytter de registrerte opplysningene etter beste evne, men ved dataoverførsler over internettet og elektronisk oppbevaring av data, er det ikke mulig å garantere 100% sikkerhet. Det er alltid risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg adgang. Derfor er ditt bruk av Weboppskrifter.com og derav følgende registrering og oppbevaring av personopplysninger ditt eget ansvar.

Ved bruk av våres hjemmeside, nyhetsbrev og eventuelle andre services aksepterer du nærværende retningslinjer for beskyttelse av personlige opplysninger.

Nyhetsbrev

Motta våres ukentlige nyhetsbrev:

Nå 87559 mottakere.


Sideoversikt | RSS | Personopplysninger | © HEPHEY 2008 - 2010

Beskyttelse av personopplysninger
Oppskrifter  >  Beskyttelse av personopplysninger