Drinksoppskrifter

På denne side vil du kunne finne mange spennende drinksoppskrifter som du enten kan lage til deg selv eller når du er i godt selskap. Uansett vil de alltid hjelpe med å løfte opp stemningen.
Mest populære oppskrifter på drinks
Oppskrift på Frozen Strawberry DaiquiriFrozen Strawberry Daiquiri
Du skal bl.a. bruke 5 cl lys rom, 3-4 stk jordbær og 2 cl lime- eller sitronsaft til våres drinksoppskrift på frozen strawberry daiquiri. 29036 fornøyde brukere har allerede lest den.

Virgin strawberry daiquiriVirgin strawberry daiquiri
Noen av ingrediensene er 6 friske jordbær (man kan også bruke frosne) + et ekstra jordbær til pynt, saften fra 1 lime og 1 ts sukker til drinksoppskriften på virgin strawberry daiquiri. 12949 andre personer har allerede prøvd den. En av de oppskrifter som kan brukes året rundt.

Strawberry daiquiri
Du behøver bl.a. 5 cl lys rom, 1 ts melis og saften fra ½ limefrukt til våres drinksoppskrift på strawberry daiquiri. Blant våre mest populære oppskrifter i kategorien med drinks. Klikk for å se de øvrige ingrediensene samt framgangsmåte.

Daiquiri
Noen av ingrediensene du trenger er 5 cl hvit rom, saften fra en halv lime (eventuelt sitron) og 1 ts melis til drinksoppskriften på daiquiri.
Velkomstdrink med hylleblomst
Blandt annet behøves konsentrert hylleblomstsaft, farris og hvitvi til våres drinksoppskrift på velkomstdrink med hylleblomst.
Limonade – oppskrift med vodka
Det blir bruk for blandt annetDu skal bruke følgende til denne oppskriften på limonade med vodka 6 dl sukker, 6 dl vann og 15 sitroner (hvor et par er økologiske) samt flere andre ingredienser.
Velkomstdrink med rabarbra
Noe av det man trenger er ingredienser, 700 g rabarbra og 1 bunt mynte til drinksoppskriften på velkomstdrink med rabarbra.
Velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom
Noen av ingrediensene som trengs er til en mugge, ½ dl rom og 1 dl hylleblomstsaft til våres drinksoppskrift på velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom.
Jordbær Margarita
Blandt noen av ingrediensene er 4 ½ cl tequila, 1 cl cointreau og saften fra 1 limefrukt til drinksoppskriften på jordbær margarita.
Jordbær daiquiri
Tre av ingrediensene som behøves er 4½ cl lys rom, 1½ cl limesaft og 1½ cl jordbærlikør til våres drinksoppskrift på jordbær daiquiri.De nyeste drinksoppskrifter
Sangria – original oppskrift
Årstid: Hele året - Personer: Ukjent - Fettfattig: Nei - Treff: 393
Tilføyet den 21.05.2018 av Taran

Velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom
Årstid: Hele året - Personer: Ukjent - Sunn: Nei - Treff: 451
Lagt til på weboppskrifter den 21.05.2018

Velkomstdrinks med asti
Årstid: Hele året - Personer: 8 - Mager: Nei - Treff: 642
Tilføyet hjemmesiden den 24.10.2017

Iskaffe med Baileys
Årstid: Hele året - Personer: 1 - Fettfattig: Nei - Treff: 581
Innsatt på siden den 24.10.2017

Drink med Gin og blå Curacao
Årstid: Hele året - Personer: 1 - Sunn: Nei - Treff: 598
Tillagt weboppskrifter den 24.10.2017
Nyhetsbrev

Motta våres ukentlige nyhetsbrev:

Nå 87559 mottakere.


Sideoversikt | RSS | Personopplysninger | © HEPHEY 2008 - 2010

Drinksoppskrifter
Oppskrifter  >  Drinksoppskrifter