Fylt indrefilet av svin

Innbydende og saftig indrefilet av svin med fyll av champignon og kremet mascarpone. Fyllet blir smurt ut på indrefileten, som deretter rulles sammen så den blir ekstra mør og full av god smak.

Fylt indrefilet av svin

Flott indrefilet av svin med fyll

Årstid: Hele året
Personer: 2
Oppskriften er ikke fettfattig.
Treff: 1783
Send som e-mail
Skriv ut oppskriften
Ingredienser:

Du skal bruke følgende til denne oppskriften på Fylt indrefilet av svin.

100 g champignon
olje
1 indrefilet av svin
75 g mascarpone
1 fedd hvitløk
20 g persille
salt
pepper
olje

Framgangsmåte for Fylt indrefilet av svin:

Rens champignon, og skjær dem i 4. Stek dem i litt olje i en stekepanne. Ta dem av varmen når de er gylne, og alt vannet har fordampet. La dem avkjøle seg, mens indrefileten ordnes.

Tørk av indrefileten, og fjerne fett og sener med en skarp kniv. Skjær et kutt langsmed indrefileten, uten å skjære helt igjennom. Åpne den, og bank den flat med en kjøtthammer eller en kjevle.

Ha de stekte champignonene, mascarpone, hvitløk, persille, salt og pepper i en minihakker, og kjør det til det er en ganske fin masse.

Smør fyllet ut på den flate indrefileten, og rull den sammen. Surr en kjøttsnor rundt indrefileten, så den holdes sammen. (Du kan evt. bruke kjøttnåler eller tandpirkere).

Snurr kjøttsnoren rundt indrefileten ved å ha snoren en gang på langs. Lukk den ved å knyte en knute. Snurr snoren rundt indrefileten med et mellomrom på 1-2 cm, til hele indrefileten er surret inn. Slutt av ved å knyte den fast i siste stykket av snoren.

Brun indrefilet i en stekepanne i olje på alle fire sider. Ha den brunede indrefileten i et ildfast fat, og bak den i ovnen på 200 grader i 25-30 minutter, eller til den er ferdig.

La indrefileten hvile kort. Skjær den så i skiver, og server med deilig tilbehør.

Denne oppskriften på Fylt indrefilet av svin er tilføyet av Taran d. 22.01.2018.

Send inn dine egne oppskrifter og vinn
Nyhetsbrev

Motta våres ukentlige nyhetsbrev:

Nå 87559 mottakere.


Sideoversikt | RSS | Personopplysninger | © HEPHEY 2008 - 2010

Weboppskrifter
Oppskrifter  >  Matoppskrifter  >  Festmat  >  Fylt indrefilet av svin