Drinksoppskrifter

På denne side vil du kunne finne mange spennende drinksoppskrifter som du enten kan lage til deg selv eller når du er i godt selskap. Uansett vil de alltid hjelpe med å løfte opp stemningen.
Mest populære oppskrifter på drinks
Oppskrift på Frozen Strawberry DaiquiriFrozen Strawberry Daiquiri
Du skal bl.a. bruke 5 cl lys rom, 3-4 stk jordbær og 2 cl lime- eller sitronsaft til våres drinksoppskrift på frozen strawberry daiquiri. 29858 fornøyde brukere har allerede lest den.

Virgin strawberry daiquiriVirgin strawberry daiquiri
Noen av ingrediensene er 6 friske jordbær (man kan også bruke frosne) + et ekstra jordbær til pynt, saften fra 1 lime og 1 ts sukker til drinksoppskriften på virgin strawberry daiquiri. 13480 andre personer har allerede prøvd den. En av de oppskrifter som kan brukes året rundt.

Strawberry daiquiri
Du behøver bl.a. 5 cl lys rom, 1 ts melis og saften fra ½ limefrukt til våres drinksoppskrift på strawberry daiquiri. Blant våre mest populære oppskrifter i kategorien med drinks. Klikk for å se de øvrige ingrediensene samt framgangsmåte.

Daiquiri
Noen av ingrediensene du trenger er 5 cl hvit rom, saften fra en halv lime (eventuelt sitron) og 1 ts melis til drinksoppskriften på daiquiri.
Limonade – oppskrift med vodka
Blandt annet behøvesDu skal bruke følgende til denne oppskriften på limonade med vodka 6 dl sukker, 6 dl vann og 15 sitroner (hvor et par er økologiske) samt flere andre ingredienser.
Velkomstdrink med rabarbra
Det blir bruk for blandt annet ingredienser, 700 g rabarbra og 1 bunt mynte til våres drinksoppskrift på velkomstdrink med rabarbra.
Velkomstdrink med hylleblomst
Noe av det man trenger er konsentrert hylleblomstsaft, farris og hvitvi til drinksoppskriften på velkomstdrink med hylleblomst.
Velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom
Noen av ingrediensene som trengs er til en mugge, ½ dl rom og 1 dl hylleblomstsaft til våres drinksoppskrift på velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom.
Jordbær Margarita
Blandt noen av ingrediensene er 4 ½ cl tequila, 1 cl cointreau og saften fra 1 limefrukt til drinksoppskriften på jordbær margarita.
Jordbær daiquiri
Tre av ingrediensene som behøves er 4½ cl lys rom, 1½ cl limesaft og 1½ cl jordbærlikør til våres drinksoppskrift på jordbær daiquiri.De nyeste drinksoppskrifter
Sangria – original oppskrift
Årstid: Hele året - Personer: Ukjent - Fettfattig: Nei - Treff: 907
Tilføyet den 21.05.2018 av Taran

Velkomstdrink med hylleblomst, hvitvin og rom
Årstid: Hele året - Personer: Ukjent - Sunn: Nei - Treff: 1083
Lagt til på weboppskrifter den 21.05.2018

Velkomstdrinks med asti
Årstid: Hele året - Personer: 8 - Mager: Nei - Treff: 1087
Tilføyet hjemmesiden den 24.10.2017

Iskaffe med Baileys
Årstid: Hele året - Personer: 1 - Fettfattig: Nei - Treff: 1812
Innsatt på siden den 24.10.2017

Drink med Gin og blå Curacao
Årstid: Hele året - Personer: 1 - Sunn: Nei - Treff: 1429
Tillagt weboppskrifter den 24.10.2017
Nyhetsbrev

Motta våres ukentlige nyhetsbrev:

Nå 87559 mottakere.


Sideoversikt | RSS | Personopplysninger | © HEPHEY 2008 - 2010

Drinksoppskrifter
Oppskrifter  >  Drinksoppskrifter